Atatürk İlkokulu

Vizyon: VİZYON • Etkili ve güzel konuşabilen • Eğitimin önemini kavramış • Bilimsel düşünebilen • Bilgi üreten ve paylaşan • Moral ve motivasyonu yüksek • Girişimci, kendine güvenen • Öğrenmeyi öğrenmiş, yeni bilgiler öğrenmeye istekli • Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş • Takım çalışma anlayışına açık • Milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal ve kültürlü • Ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: 1.Verimliliği Yüksek Bir Kurum • Karar alma süreci hızlı, daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli üreten, • Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan • Ürüne ve sürece odaklı bir kurum 2. Sevilen Bir Kurum • Çalışanın, hizmet alanın memnun olduğu • Güvenilir ve tutarlı, lider ve yol gösteren • Müşteri odaklı, halkla bütünleşmiş bir kurum 3.Vizyonu olan bir kurum • Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen • Lider anlayışlı • Öğrenciye odaklı • Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 - 14:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://t-ataturkio.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLI MAH. SAĞLIK CAD. ATATÜRK İLK OKULU BLOK NO 39 TAVŞANLI / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Kavaklı Mh. Sağlık Cd. No:39 Posta Kodu : 43300 Tavşanlı Kütahya

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde.